Sportbälte (välkomstpremie)

Information om välkomstpremie vid köp av Viktklubb

Nu får du som ny medlem i Viktklubb ett sportbälte på köpet vid tecknande av 6 eller 12 månaders medlemskap på viktklubb.se (värde 199 kr).

(Erbjudandet kan även förekomma i andra sammanhang och gälla andra medlemskapslängder)

Så här funkar det:

• Bli medlem i Viktklubb genom att köpa ett 6 eller 12 månaders medlemskap. Bli medlem här >>
  • Ca 15 dagar efter ditt köp skickas en unik kod till din registrerade e-postadress, denna kod fungerar som ett lösenord och gäller för beställning av din premie. Sportbältet beställs sedan, helt kostnadsfritt, på bit.ly/sportbälte (frakt ingår).

Gör så här för att beställa ditt sportbälte:

1. Gå till bit.ly/sportbälte
  2. Logga in med din unika kod
  3. Lägg sportbältet i varukorgen
  4. Klicka på beställ för att gå till varukorgen
  5. Fyll i dina uppgifter
  6. Slutför beställningen genom att klicka på beställ

Din unika kod är giltig t.o.m. den 31 mars 2018, därefter stängs möjligheten att beställa din premie och din unika kod är då förbrukad. Koden kan ej bytas mot kontanter eller annan premie.

Har det gått 15 dagar och du inte har mottagit något kod?
Kontrollera om mejlet med din unika kod har fastnat i din skräppost eller i ett eventuellt spam-filter.

Vi skickar inte premier till adresser utanför Sverige.