Hur lägger jag in vad jag ätit i loggboken?

För att lägga in vad du ätit i loggboken gör du så här:
1. Välj fliken ”Loggbok” inne på Viktklubb och ställ dig i rutan ”Lägg till mat”.
2 a. Har du ätit från din personliga veckomeny, välj Plan.
2 b. Ska du lägga till något du ätit tidigare ser du både det du åt igår och dina vanligast förekommande val.
2 c. Snabbinlägg kan du använda om du har antalet kalorier din måltid innehåller men inte alla uppgifter.
2 d. Använd Sök för att få fram rätt livsmedel eller rätt i ur vår databas.
3. När du hittat vad du ska lägga till i loggboken, klicka på eller dra det till rätt måltid.
4. Ange rätt mängd.
5. Ditt val läggs nu in i din loggbok och du ser hur många kalorier du ätit under aktuell dag.

Så här ser Loggboken ut: