Hur registrerar jag motion i loggboken?

Du registrerar motion på samma sätt som du registrerar mat.

För att lägga in vad du ätit i loggboken gör du så här:
1. Välj fliken "Loggbok" inne på Viktklubb och ställ dig i rutan "Lägg till träning".
2. Sök fram den träning du utfört antingen genom sökfunktionen eller någon av flikarna Program, Tidigare eller Snabbval.
3. När du hittat rätt, klicka på eller dra det till rätt måltid.
4. Ange hur länge du tränat.
5. Ditt val läggs nu in i din loggbok och du ser hur många kalorier du förbränt genom träning under aktuell dag.