Hur skapar jag ett eget recept?

Så här skapar du ett eget recept:

1. Logga in på Viktklubb.se och gå till fliken Mat och välj Eget i vänsterspalten.
2. Klicka på Skapa recept
3. Du kommer nu till en sida med rubriken Nytt recept
4. Namnge ditt recept, lägg till övrig information
5. Sök sedan ingrediens och lägg till det i "ingrediensfältet" på samma sätt som när du ska lägga till dem i loggboken
6. Lägg in eventuella instruktioner genom att lägga till dem i "instruktionsfältet"
7. Glöm inte att trycka på Färdig

Tips för recept på exempelvis kakor eller bröd. Om du anger att receptet är lika många portioner som antalet kakor eller brödskivor det beräknas ge kan du när du registrerar det i loggboken föra in det som lika många portioner som antal du ätit.