Menyer på fastedagar i 5:2 programmet

I 5:2 programmet visar vi inga färdiga menyförslag på fastedagarna. Detta då en del önskar äta tre små måltider medan andra väljer att äta en större måltid per dag. Vi har därför en annan bra lösning för dig.

I loggboken klickar du på "Plan" i högerspalten.
Du får då automatiskt smala måltidsförlag som passar både för frukost, lunch och middag. Det bästa är att du alltid bara är en knapptryckning ifrån ett nytt förslag.
Kryssar du dessutom i den lilla rutan "Anpassa förslagen till kvarvarande kalorier" så kommer endast förslag upp som du har utrymme kvar att äta.

Så här ser det ut i Loggboken på en fastedag i ett program som är startat för en kvinna: