Hur hittar jag intressanta bloggar?

Bloggens första sida består av de senaste blogginläggen från olika bloggare. Där hittar du förhoppningsvis blogginlägg som intresserar dig.

Om du vill prenumerera på blogginlägg från en viss författare, klicka på bloggarens namn (i blogginlägget) - då kommer du till personens sida. Där kan du välja att lägga till personen som favorit. Hans/hennes nya inlägg kommer därefter att visas på startsidan under Mina händelser och även under Bloggare jag följer på Bloggsidan.

Den som skriver ett blogginlägg kan beskriva inlägget med nyckelord. Nyckelord visas i varje inlägg på små svarta plattor. Klickar man på ett nyckelord visas alla inlägg som märkts med detta ord.