Vad betyder det att jag har bindningstid?

När du gick med i Viktklubb valde du en längd på ditt abonnemang (t.ex. 3, 6 eller 12 månader) och du fick därmed en bindningstid.

Ditt abonnemang i Viktklubb gäller från och med den dag som framgår av din köpbekräftelse, under hela bindningstiden och därefter tills vidare med löpande månadsbetalning, till dess du själv säger upp ditt abonnemang. Du är förbunden att betala din medlemsavgift under hela bindningstiden.

Du ser om du har bindningstid på bit.ly/inställningar. Klicka på [ändra] vid ditt Viktklubbsabonnemang för att få fram information om det pågående abonnemanget.

Du avslutar ditt abonnemang så här:

1. Gå till: bit.ly/inställningar.
    Du behöver eventuellt logga in med dina inloggningsuppgifter till Viktklubb.
  2. Klicka på [ändra] vid ditt Viktklubbsabonnemang
  3. Klicka sedan på Stäng av automatisk förnyelse

Viktigt att veta! Om ditt abonnemang har en aktiv bindningstid och du väljer att stänga av den automatiska förnyelsen av abonnemanget under den aktiva bindningstiden så upphör abonnemanget efter bindningstidens slut.

Skapad och utskickad faktura måste betalas.
Har ditt abonnemang en aktiv bindningstid vid uppsägningen så fortsätter dina månadsbetalningar fram till bindningstidens slut.

Tips! Du ser att ditt abonnemang är avslutat genom att det står ”Slå på automatisk förnyelse” istället för ”Stäng av automatiskt förnyelse”.