Vad betyder det att jag har bindningstid?

När du gick med i Viktklubb valde du en längd på ditt abonnemang, 3, 6 eller 12 månader.

Betalar du månadsvis för Viktklubb kan du inte säga upp ditt abonnemang förrän bindningstiden är slut.

Du ser om du har bindningstid här, klicka på ändra vid ditt abonnemang. Från och med det datum och klockslag du ser på skärmen kan du säga upp ditt abonnemang. Du måste stänga av den automatiska förnyelsen senast 48 timmar innan nästa debitering för att du inte ska behöva betala för ytterligare en månad.

Du avslutar ditt abonnemang så här:
1. Gå till: http://bit.ly/inställningar
2. Du behöver eventuellt logga in med dina inloggningsuppgifter till Viktklubb
3. Klicka på [ändra] vid ditt Viktklubbsabonnemang
4. Klicka på Stäng av automatisk förnyelse
(5. Besvara frågorna i uppsägningsenkäten)
6. Bekräfta din uppsägning

Ditt abonnemang är nu uppsagt och en bekräftelse skickas till din registrerade e-postadress.
Har du inte fått någon bekräftelse på din uppsägning? Skicka ett mejl till support@viktklubb.se.