Hur säger jag upp mitt abonnemang?

Du avslutar ditt abonnemang så här:

1. Gå till: bit.ly/inställningar
    Du behöver eventuellt logga in med dina inloggningsuppgifter till Viktklubb.
  2. Klicka på [ändra] vid ditt Viktklubbsabonnemang
  3. Klicka sedan på Stäng av automatisk förnyelse

Innan din uppsägning är slutförd kan du komma att få besvara några frågor i en enkät.
OBS! Din uppsägning är inte slutförd förrän du har gått igenom enkäten.

Om ditt abonnemang har en aktiv bindningstid upphör abonnemanget efter bindningstidens slut.

Utskickad och mottagen faktura måste betalas.

TIPS! Du ser att ditt abonnemang är avslutat genom att det står ”Slå på automatisk förnyelse” istället för ”Stäng av automatiskt förnyelse”.