Hur säger jag upp mitt abonnemang?

Du avslutar ditt abonnemang så här:

1. Gå till: bit.ly/inställningar
    Du behöver eventuellt logga in med dina inloggningsuppgifter till Viktklubb.
  2. Klicka på [ändra] vid ditt Viktklubbsabonnemang
  3. Klicka sedan på Stäng av automatisk förnyelse

OBS! Om ditt abonnemang har en aktiv bindningstid upphör abonnemanget efter bindningstidens slut.

Skapad och utskickad faktura måste betalas.
Har ditt abonnemang en aktiv bindningstid vid uppsägningen så fortsätter dina månadsbetalningar fram till bindningstidens slut.

TIPS! Du ser att ditt abonnemang är avslutat genom att det står ”Slå på automatisk förnyelse” istället för ”Stäng av automatiskt förnyelse”.