Hur säger jag upp mitt medlemskap?

Du avslutar ditt medlemskap så här:

1. Gå till: viktklubb.se/minsida
    Du behöver eventuellt logga in med dina inloggningsuppgifter till Viktklubb.

Beroende på vilket medlemskap du har så kan det se lite olika ut, följ något av dessa två steg, beroende på hur det ser ut för just dig, för att avsluta ditt medlemskap:

1. Klicka på "Ändra". Klicka sedan på Stäng av automatisk förnyelse.
    Tips! Du ser att ditt abonnemang är avslutat genom att det står ”Slå på automatisk förnyelse” istället för ”Stäng av automatiskt förnyelse”.

2. Klicka på "Avsluta medlemskap". Följ därefter de kommande stegen för att slutföra din uppsägning.

Viktigt att veta!
Om ditt abonnemang har en aktiv bindningstid och du väljer att stänga av den automatiska förnyelsen av abonnemanget under den aktiva bindningstiden så upphör abonnemanget efter bindningstidens slut.

Skapad och utskickad faktura måste betalas.
Har ditt medlemskap en aktiv bindningstid vid uppsägningen så fortsätter dina månadsbetalningar fram till bindningstidens slut.