Hur kommer jag igång?

Du påbörjar alltid ditt abonnemang med att göra din viktprofil. Utifrån dina aktuella förutsättningar och den vikt du vill nå bestämmer den din kalorinivå. Den är sedan grunden i din loggbok och meny. Innan viktprofilen är klar kommer du inte åt övriga sidor på sajten.

Är du ny på Viktklubb får du automatiskt att få fram en sida som heter "Starta nytt program".

1. Välj om du önskar Hålla din nuvarande vikt eller om du vill Gå ned i vikt
  2. Om du vill använda 5:2-metoden bockar du i rutan för 5:2, annars fortsätter du bara med nästa steg
  3. Fyll i uppgift om vikt, längd och midjemått samt svara på frågorna
  4. Ange hur många kilon du vill gå ner och under hur många veckor. Tänk på att du inte kan lägga in ett högre kiloantal än antal veckor.
  5. Klicka på Starta programmet. Din viktprofil är nu skapad och du kommer in på de övriga sidorna i tjänsten.
  6. Du får nu ett förslag på ett program med ett rekommenderat intag av kalorier per dag.

Du kan när som helst välja att starta om/ändra ditt program i Viktklubb.