Hur fungerar Viktklubb?

Viktklubb är en digital viktminskningstjänst.

Utifrån ett antal bakgrundsfrågor i kombination med antalet kilon du vill tappa och hur snabbt beräknas en kalorinivå. Genom att i Viktklubb logga vad du äter och hur mycket du motionerar räknar tjänsten ut hur du håller denna nivå.

Som medlem får du ett menyförslag med frukost, lunch, middag samt mellanmål varje dag. Du väljer själv om du vill följa denna meny eller om du vill göra egna val.  Viktklubb förespråkar inte en viss kost eller diet. Du kan äta allt men inte alltid. Det är skillnaden mellan kalorier in och kalorier ut som avgör din vikt.

Då Viktklubb är en nätbaserad tjänst gör det att vi är tillgängliga 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan och oberoende av vart du bor. Du kan använda tjänsten både i din dator och din telefon.

Klicka här för att få veta vad du får i Viktklubb.