Har ni specialmenyer?

Vegetarian
Viktklubbs veckomenyer innehåller både fisk-, kött- och grönsaksrätter. Som vegetarian kan du utesluta de rätter du inte vill eller kan äta. Ska du däremot söka på recept (under fliken Mat - Avancerat) så kan du välja att endast få upp vegetariska alternativ.
Självklart behöver du inte följa veckomenyn fullt ut. Det går också bra att själv bestämma vad du ska äta och sedan skriva in det i loggboken så räknar programmet ut kaloriintaget.

Laktos och gluten
Det går i dagsläget inte att ställa in programmet efter allergier men du kan utesluta de rätter du inte vill eller kan äta. Ska du däremot söka på recept (under fliken Mat - Avancerat) så kan du välja att endast få upp låglaktos och glutenfria alternativ.
Självklart behöver du inte följa veckomenyn fullt ut. Det går också bra att själv bestämma vad du ska äta och sedan skriva in det i loggboken så räknar programmet ut kaloriintaget.