Så funkar appen

Ett jättebra sätt att få till rutinerna är att börja logga med mobilen. Om du har en Androidtelefon eller en iPhone kan du ladda ner appen gratis.

Här kommer några smarta tips till hur du kommer igång och börjar logga smart:
Läs mer här (för dig som medlem)  >>

Har du inte ännu gått med i Viktklubb och vill se hur appen fungerar kan du läsa mer här  >>

Appen är gratis för Viktklubbs medlemmar.

Länk för att ladda ned Viktklubb i din IOS mobil  Länk för att ladda ned Viktklubb i din Android mobil