Hur ändrar jag betalsätt?

Du kan inte ändra betalsätt från e-postfaktura till pappersfaktura, från pappersfaktura till e-postfaktura eller från kortbetalning till faktura.

För att ändra ditt betalsätt från faktura till kortbetalning eller för att ändra till ett annat betalkort gör du så här:

1. Logga in på Viktklubb.se
2. Klicka på ditt namn uppe i högra hörnet
3. Klicka på Kontoinställningar (du kan få skriva in ditt lösenord igen)
4. Gå till Prenumerationer
6. Du klickar på Ändra vid ditt Viktklubbs abonnemang
7. Vid Betalningssätt klickar du på Lägger till ett nytt betalkort
8. Fyll i uppgifterna och klicka på Betala

Så här ser det ut vid steg 7: