Hur ändrar jag betalsätt?

Du uppdaterar/ändrar ditt betalsätt här: viktklubb.se/minsida.

Logga in med dina inloggningsuppgifter till Viktklubb och klicka på "Uppdatera betalningsinformation". Välj det önskade betalsättet och klicka på fortsätt. Följ de kommande instruktionerna och stegen.

Du kan alltid kontrollera, ändra samt uppdatera det aktuella betalsättet för ditt medlemskap i Viktklubb genom att besöka viktklubb.se/minsida.