Var är min e-postfaktura?

Din e-postfaktura från Klarna skickas ut till dig någon dag efter ditt köp. Om du upplever att du inte har mottagit din faktura kan den ha hamnat i din skräppost eller i ditt SPAM-filter. Hittar du inte din faktura är det viktigt att du tar kontakt med Klarnas kundservice.

Du vet väl att du kan se samt betala alla dina fakturor hos Klarna genom att logga in på deras hemsida eller i deras app? Läs mer på Klarnas hemsida, klarna.se.