Hur kopierar jag en måltid?

Åt du en måltid nyligen och ska äta den nu igen? Använd den smarta funktionen "Kopiera måltid till annan dag"!

Så här gör du:

• Tryck på bakåtpilen i övre vänstra hörnet tills du hittar dagen du åt måltiden på eller leta dig fram i kalendervyn genom att klicka på kalendern högst upp i mitten.
  • Skrolla ner till måltidslistan och välj "Kopiera måltid till annan dag".
  • Välj dag och måltidstyp att kopiera till.
  • Du kan också ta bort eller ändra mängd i listan innan du sparar måltiden.
  • Tryck på knappen för att spara. Alla matvaror och receptportioner sparas på en gång till den valda dagen i loggboken.

Fler instruktioner och tips hittar du här (för dig som medlem)  >>