Viktklubb som friskvård

Har du friskvårdsbidrag? Då kan du använda det till att bli medlem hos oss på Viktklubb.

Friskvård
De flesta arbetsgivare vill arbeta förebyggande i hälsofrågor. Därför erbjuder många företag och organisationer sina anställda ekonomisk ersättning, något som kallas friskvårdsbidrag. Du kan använda ditt friskvårdsbidrag hos oss på Viktklubb.

På vår hemsida har du möjlighet att skriva ut dina kvitton på ett enkelt sätt. Gör så här:

1. Logga in på bit.ly/betalningshistorik med din registrerade e-postadress och ditt lösenord.
  2. Klicka på den transaktion som du önskar ett kvitto för.
  3. När kvittot visas går det bra att skriva ut.
    Du kan skriva ut genom att högerklicka och välja skriv ut eller genom att gå till menyn, välja arkiv och sedan skriv ut.

Observera om kvittot understiger 4000 kronor så behöver personnummer inte framgå på kvittot.

Du hittar även oss i friskvårdsportaler som Wellnet, ActiWay och Benify.
Abonnemang genom Wellnet, Benify eller ActiWay, hur gör jag? Läs mer här  >>