Hur raderar jag mitt Schibsted-konto?

Viktigt att tänka på! Begär inte radering av din data och ta inte bort ditt Schibsted-konto om du har ett pågående abonnemang och önskar använda Viktklubb under hela abonnemangsperioden. Om du begär radering av din data och tar bort ditt Schibsted-konto förlorar du även tillgång till Viktklubb.

För att ta bort ditt Schibsted-konto gör du så här:

1. Gå till ditt Schibsted-konto och logga in med dina inloggningsuppgifter till Viktklubb.
  2. Under "Sekretessinställningar" hittar du länken Ta bort mitt konto, klicka på länken och läs igenom informationen innan du bekräftar att du vill ta bort kontot.

Du kan även välja att bara radera ditt konto hos en specifik Schibsted sajt, det gör du här.

Du kan inte ta bort ditt konto när du har ett aktivt abonnemang. Om du vill ta bort ditt konto, avsluta först ditt abonnemang.
OBS! Om du tar bort ditt Schibsted-konto trots att du har ett aktivt abonnemang så förlorar du även tillgång till Viktklubb.