Hur raderar jag mitt Schibsted-konto?

För att ta bort ditt Schibsted-konto gör du så här:

1. Gå till bit.ly/ändraprofil och logga in med dina inloggningsuppgifter till Viktklubb.
  2. Längst ner på sidan hittar du en länken Ta bort mitt konto, klicka på länken och bekräfta att du vill ta bort kontot.

Du kan även skicka en förfrågan om att radera ditt konto till någon av de sajter som du har kopplat till ditt Schibsted-konto.

Viktigt att veta! Du kan inte ta bort ditt konto när du har ett aktivt abonnemang. Om du vill ta bort ditt konto, avsluta först ditt abonnemang.