Varför behöver jag ha ett Schibsted-konto?

Viktklubb är en del av Aftonbladet och Schibsted och vi utvecklar ständigt nya tjänster och produkter som ger dig nya möjligheter att förenkla din vardag. I Schibsted ingår bl.a. systerbolagen Blocket, Prisjakt, TV.nu, Lendo och Svenska Dagbladet. Vårt mål är att du alltid ska vara nöjd med dina digitala tjänster hos Schibsted.

Läs mer om Schibsted på schibsted.com.

Schibsted-konto är den inloggningslösning som Viktklubb har valt för att ge tillgång till tjänsten. All inloggning sker via Schibsted-konto och det finns ingen teknisk möjlighet att ge tillgång till Viktklubb om inte du som kund har ett Schibsted-konto.

Inloggning är nödvändig för att verifiera att du som kund är kund, och säkerställa att inte tjänsten missbrukas. Användarvillkoren reglerar både Viktklubbs och Schibsted-kontos åtaganden gentemot dig som kund och dina rättigheter och ansvar vid användning av tjänsten.