Varför behöver man ha ett Schibsted-konto?

Schibsted-konto är den inloggningslösning som Viktklubb har valt för att ge tillgång till tjänsten. All inloggning sker via Schibsted-konto och det finns ingen teknisk möjlighet att ge tillgång till Viktklubb om inte du som kund har ett Schibsted-konto.

Inloggning är nödvändig för att verifiera att du som kund är kund, och säkerställa att inte tjänsten missbrukas. Användarvillkoren reglerar både Viktklubbs och Schibsted-kontos åtaganden gentemot dig som kund och dina rättigheter och ansvar vid användning av tjänsten.