Jag vill att ni raderar den data ni sparat om mig, hur gör jag?

Viktigt att tänka på! Begär inte radering av din data och ta inte bort ditt Schibsted-konto om du har ett pågående abonnemang och önskar använda Viktklubb under hela abonnemangsperioden. Om du begär radering av din data och tar bort ditt Schibsted-konto förlorar du även tillgång till Viktklubb.

Som användare har du rätt att begära en radering av de uppgifter som vi sparat om dig. Det gör du här.