Jag vill att ni raderar den data ni sparat om mig, hur gör jag?

Som användare har du rätt att begära en radering av de uppgifter som vi sparat om dig. När GDPR träder i kraft kommer du att hitta länk till begäran om radering under dina inställningar på Viktklubb.

Viktigt att tänka på! Om du har ett pågående abonnemang kan en radering inte göras fullt ut, eftersom vi behöver en del uppgifter för att leverera ditt abonnemang.