Vilken data sparar ni och vad gör ni med den?

När du är kund hos oss på Viktklubb sparar vi uppgifter som behövs för att vi ska kunna leverera ditt medlemskap och uppgifter som kan göra din upplevelse av Viktklubb bättre. Det rör sig bland annat om uppgifter som du själv aktivt lämnar till oss.

Information om din enhet och internetuppkoppling. Genom serverloggar och andra verktyg registrerar vi information om enheten och uppkopplingen till Viktklubb och din användning av Viktklubb på olika enheter. Denna information kan omfatta operativsystem, webbläsarversion, IP-adresser, cookies och unika identifierare. Sådana uppgifter kan användas för att göra användningen bättre och mer anpassad efter dina behov.

Uppgifter som inte är nödvändiga för att leverera ditt medlemskap kan du välja att vi inte ska spara eller bearbeta längre. Detta kommer du att kunna göra under dina inställningar på Viktklubb.

Du kan läsa mer om detta i vår personuppgiftspolicy.