Smidigare registrering av vikt och midjemått

Lätt att glömma att uppdatera vikt och midjemått?
Nu hjälper vi dig att komma ihåg.
Läs mer om vår nya funktion nedan.

Glömmer du att uppdatera din vikt och ditt midjemått? Varje måndag från och med nu kommer det att dyka upp ett nytt fält i din Loggbok där du kan registrera dina viktresultat.
Var fjärde måndag påminner vi dig även om att registrera ditt midjemått.

Uppdatera dina resultat – direkt i din mobilapp eller i Loggboken på webben. Vi rekommenderar att du registrerar vikten minst en gång i veckan och midjemåttet en gång i månaden.

Upplever du några problem eller vill ge feedback ber vi dig att kontakta oss på feedback@viktklubb.se
Lycka tilll!